Philips SpeechLive ondersteunt nu directe spraakherkenning in toepassingen van derden
Een nieuwe desktop-app helpt klanten de spraakproductiviteit te verhogen

10.06.2021, Wenen – Speech Processing Solutions, ’s werelds nummer één in professioneel dicteren, kondigde de nieuwste innovatie aan voor hun webgebaseerde dicteer- en transcriptieoplossing, Philips SpeechLive: Dankzij de nieuwe desktop-app voor Windows kunnen gebruikers nu rechtstreeks in applicaties van derden dicteren.

Om te voldoen aan de toenemende vraag naar efficiënte spraakherkennings- en documentcreatieprocessen binnen organisaties, biedt Philips SpeechLive haar gebruikers nu de vrijheid om rechtstreeks te dicteren in hun productiviteitstoepassingen, zoals Microsoft Word, Outlook of CRM-software. De nieuwe SpeechLive-desktopapp maakt een gebruiksvriendelijkere en handigere spraak-naar-tekstworkflow mogelijk, wat de klant nog meer tijd bespaart en onnodige fouten voorkomt die kunnen worden gemaakt door stukjes tekst uit een ander venster te kopiëren en te plakken.

Meer tijd om te focussen op wat belangrijk is

“SpeechLive bepaalt het tempo in de cloudgebaseerde dicteer- en spraak-naar-tekstmarkt. Onze gloednieuwe SpeechLive-desktopapp is een grote mijlpaal die onze klanten waardevolle tijd bespaart die anders wordt verspild aan administratieve documentatie en hen in staat stelt zich te concentreren op hun kerntaken, zoals het verhogen van factureerbare uren”, legt Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions, trots uit.

Nieuwe mobiele dicteerapp

Philips SpeechLive wordt nu ook geleverd met een nieuwe speciale mobiele app, waarmee gebruikers onderweg productief kunnen zijn. De app is een aanvulling op het softwareportfolio van het bedrijf, zodat SpeechLive-klanten hun stem overal en altijd in tekst kunnen omzetten.

Ga voor meer productinformatie en een gratis proefperiode naar: www.speechlive.com