• Schrijfwaren

Ontdek ons gamma van luxe schrijfwaren

Een Lamy , Cross , Faber-Castell , Parker of Shaeffer pen , staat voor klasse en toont een professionele uitstraling . De pennen liggen comfortabel in de hand en zijn van hoogwaardig materiaal gemaakt.

Bij Sercu , kunt u zich uitstekend laten informeren , welke pen bij u past.

Alle pennen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en prijscategorieën.

Kortom , een veelvoud aan schrijfwaren aan hoge kwaliteit , voor dagelijks gebruik , of voor speciale gelegenheden.

Lamy

Lamy is een familiebedrijf dat opgericht is in 1930 door C. Josef Lamy in Heidelberg. Het LAMY merk bestaat sinds 1952 en heeft zijn innovatieve handelsmerk reeds in het eerste jaar laten zien met de novel LAMY 27 vulpen.Met een jaarlijkse productie van meer dan 6 miljoen schrijfwaren en een omzet van meer dan € 50 miljoen is Lamy niet alleen marktleider in Duitsland maar is het tevens ook 1 van de beste Duitse design producten wereldwijd.

Cross

In 1996 vierde het merk Cross zijn 150ste verjaardag. Stichter van het huis was Alonzo Townsend Cross, die de geest van traditie en vernieuwing van de Amerikaanse oostkust incarneerde. Hoewel de familiedynastie het merk in de loop der jaren een aanzienlijke bekendheid wist mee te geven, was het Ellery Cross die in 1946 zijn slag thuishaalde met de lancering van de collectie “Century”. Het succes van Cross wordt hier, tot op de dag van vandaag, mee vereenzelvigd. De elegante lijn geldt als referentie in de wereld van de schrijfwaren, waar iedereen
haar “klassieke schoonheid” erkent als genre voorbeeld.

Parker

Parker is al meer dan 120 jaar een toonaangevend bedrijf van de beste pennen ter wereld. Deze pennen laten u ook nooit in de steek. Dit heeft ertoe geleid dat Parker pennen een stijlicoon zijn geworden. Er zijn u reeds velen voor gegaan met het gebruiken van een Parker pen. Vele historische handtekeningen zijn gezet met Parker pennen.

Faber-Castell

Faber-Castell is een van ’s werelds grootste en oudste fabrikanten van pennen, potloden, andere kantoorbenodigdheden
(bijv. Nietmachines, rekenlinialen, gummen, linialen) en kunstbenodigdheden, evenals hoogwaardige schrijfinstrumenten
en luxe lederwaren. Het hoofdkantoor is gevestigd in Stein, Duitsland, en het bedrijf heeft 14 fabrieken en 20 verkoopeenheden
over de hele wereld. De Faber-Castell Group heeft ongeveer 7.000 medewerkers in dienst en doet zaken in meer dan 100 landen.
Het Huis van Faber-Castell is de familie die leiding heeft gegeven en blijft uitoefenen binnen het bedrijf.

Sheaffer

Bij Sheaffer Pen & Art Supply Co. zijn we trots om de traditie van innovatie en kwaliteitsvakmanschap voort te zetten die onze oprichter en originele creatieve geest, Walter A. Sheaffer, al in 1913 voor ogen had. Beginnend als een achterkamerzaak met slechts zeven werknemers, we zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een topontwerper en -fabrikant van schrijfinstrumenten en creatieve gereedschappen. Ons in Amerika gekweekte bedrijf is een wereldwijde spil in de sector van het schrijven van fijne schrijfwaren en blijft de lat boven onze concurrentie met producten die nieuwsgierigheid opwekken en creativiteit inspireren. Onze medewerkers komen elke dag naar huis met dezelfde passie voor uitmuntendheid en streven ernaar dat Walter A. Sheaffer en zijn familie meer dan 100 jaar geleden pionierden.