• Papiervernietigers en snijmachines

Ideal papiervernietigers

Ideal papiervernietigers biedt u een compleet assortiment aan papiervernietigers. Een ideal papiervernietiger is een Duitse kwaliteit papiervernietiger waar u jaren lang plezier van zult hebben.

Van werkplek papiervernietiger tot hoogwaardige papiervernietigers voor de verwerking van grote capaciteiten geldt de hoogste bedrijfszekerheid en functionaliteit, prestaties en duurzaamheid. De IDEAL papiervernietigers in de veiligheidsklassen (1-7) beschermen uw gegevens al meer dan 60 jaar met snijwerken uit speciaal gehard staal, geproduceerd en ontwikkeld in Balingen.

In onze showroom hebben we de verschillende modellen staan.

Voor elk verbruik de juiste vernietiger

Snijmachines en vouwmachines van Ideal

Ideal snij- en vouwmachines

Daar waar papier nauwkeurig en snel moet worden gesneden, komen onze rolsnijmachines, tafelsnijmachines en handmatige en elektrische stapelsnijders voor hoge-precisie van pas. Wat vermoedelijk daarmee samenhangt is het feit dat we de optimale snijmachine voor elke behoefte hebben. Voor snijlengtes tot 720 mm en snijhoogte tot 90 mm​​.

Misschien is het omdat onze messen zijn gemaakt van het beste Solingen staal, met een effect dat de spreekwoordelijke heel dicht bij “het mes moet goed geslepen zijn” komt.

In onze showroom hebben we de verschillende modellen staan.